VRI Installaties Buurse

Bent u op zoek naar vri-installaties in Buurse dan bent u hier aan het goede adres.


VRI Installaties

VRI-Verkeersregelinstallaties.

De benamingen voor een VRI zijn nogal verschillend.Stoplichten, verkeerslichten, enkele termen die we dagelijks voorbij horen komen, maar uiteindelijk weten we waar je het over hebt. De officiele benaming Verkeers Regel Installaties (VRI) word dan ook voornamelijk gebruikt in het vak.

Een VRI moet dan ook zorg dragen voor een zo goed mogelijke afwikkeling van het verkeer op vlakken waarbij de gewone verkeersregels niet afdoende zijn.

Moeilijke kruispunten of verkeersknooppunten waar dermate veel verkeer passeert daar is het van belang om dit snel en veilig te laten verlopen. Een verkeersregelinstallatie is niet alleen een verkeerslicht, maar een verzameling van verschillende elementen die nodig zijn om een verkeersstroom in goede banen te leiden.

Kroezen Infra is gespecialiseerd in het aanbrengen van verkeersregelinstallaties, ook wel VRI´s genoemd. Kroezen Infra kan helpen bij het verwijderen en aanbrengen van het zogeheten wegmeubilair en bijbehorende kabels en leidingen. De werkzaamheden kunnen wij uitvoeren op regiebasis of op basis van een aanneemsom waarbij u compleet ontzorgen inclusief aansluiten en montage.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op. 

meer over VRI Installaties
Kroezen Infra
Newtonstraat 8
7651 AN Tubbergen

  +31(0)546 752 036
  info@kroezen-infra.nl


Neem direct contact op